ΤΟΠΙΚΑ

Ο κόμπος έφθασε στο χτένι,δυο νέα κλιμάκια της ασφάλειας στη Μύκονο

Ο κόμπος έφθασε στο χτένι,δυο νέα κλιμάκια της ασφάλειας στη Μύκονο
Με εκατό χιλιάδες επισκέπτες τον Ιούνιο, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες εβδομάδες, φτάνουν στη Μύκονο δυο νέα κλιμάκια

Δυο νέα κλιμάκια ένα από το διαρρηκτών και ένα της Τροχαίας πρόκειται να φθάσουν στη Μύκονο τις επόμενες μέρες καθώς η κατάσταση πλέον με την ανομία μοιάζει ανεξέλεγκτη.

Το κεντρικό κράτος σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να λάβει ειδικά μέτρα για την Μύκονο καθώς τα κρούσματα είναι πολλά και επαναλαμβανόμενα.

Παράλληλα υπάρχουν εισηγήσεις για ακόμα δυο κλιμάκια να φθάσουν στο νησί, ένα της ασφάλειας και ενα της δίωξης των ναρκωτικών.

Οι παραπάνω θα προστεθούν στους περίπου 70 αστυνομικούς που βρίσκονται αυτήν την ώρα στη Μύκονο από τους οποίους οι 32 είναι δόκιμοι.

Ορισμένοι από αυτούς απασχολούνται παράλληλα και στην ασφάλεια του αεροδρομίου που δέχεται μεγάλο αριθμό πτήσεων από το εξωτερικό κυρίως την περίοδο που διανύουμε.

Το πλάνο που εχει στηθεί αφορά περιπολίες με μηχανές,καθοριστικό ρόλο παίζει το λιμενικό σώμα που προχωρά σε ελέγχους σε ύποπτα άτομα που φτάνουν με πλοία.Βασικός στόχος ο εντοπισμός των  ναρκωτικών που έχουν κατακλύσει το νησί.

Στο πλαίσιο αυτό η δημοτική αρχή έχει ζητήσει την μόνιμη παρουσία εισαγγελέα στη Μύκονο προκειμένου να συντονίζει όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.