ΤΟΠΙΚΑ

Ο καβγάς που οδήγησε στην δολοφονία του 34χρονου στη Μύκονο

Ο καβγάς που οδήγησε στην δολοφονία του 34χρονου στη Μύκονο

Κατά πληροφορίες η υπερασπιστική γραμμή του 35χρονου θα είναι η μέθη και η περιστασιακή χρήση ναρκωτικών.

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Μυκόνου με την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 34χρονου Αλβανού από έναν 35χρονο Έλληνα, έπειτα από διαπληκτισμό.

Το αιματηρό έγκλημα σημειώθηκε στην περιοχή Σκυλάμπελα της Μυκόνου, με τους δύο άντρες να καυγαδίζουν για προσωπικές διαφορές και ειδικότερα για μια γυναίκα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος επιχείρησε να δικαιολογήσει την πράξη του λέγοντας ότι το θύμα είχε ενοχλήσει μια γυναίκα που ήταν στην παρέα του. 

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν σήμερα τα ξημερώματα όταν οι δύο άνδρες τσακώθηκαν μέσα στο μπαρ, ενώ στη συνέχεια βγήκαν έξω από αυτό και συνέχισαν να χτυπιούνται.

Αφού τους χώρισαν οι πιο ψύχραιμοι κι όλοι πίστεψαν ότι το συμβάν θεωρούνταν λήξαν, ο επιχειρηματίας, που είχε φύγει από το σημείο, επέστρεψε σε αυτό έχοντας στα χέρια του μια καραμπίνα.

πηγη in.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.