ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Κάρδαρης μια ανάσα από την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ο Κάρδαρης μια ανάσα από την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Μπορεί να μην έχουν ολοκληρωθεί τα τελευταία γραφειοκρατικά ζητήματα για την συνένωση των ομάδων, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους ιθύνοντες του νεοσύστατου σωματείου, να βολιδοσκοπούν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και γιατί.. όχι να φτάνουν και σε συμφωνία..

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποιοτικός Ζακυνθινός ποδοσφαιριστής Κώστας Κάρδαρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Μυκονιάτες. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε επαφή και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, έχουν φτάσει και σε συμφωνία και το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση απόκτησής του.

Ο Κώστας Κάρδαρης, σε περίπτωση που ενταχθεί στο σύνολο της νεοσύστατης ομάδας, σίγουρα θα αποτελέσει ένα από τα πολυτιμότερα “εργαλεία” του Ανδρέα Σκέντζου, καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Είναι γεννημένος στις 11/1/91. Αγωνιζόταν στην ομάδα νέων του Παναθηναϊκού στην Παιανία. Εν συνεχεία πήγε δανικός στην Ζάκυνθο 8 συμμετοχές 1 γκολ στην Γ΄ εθνική με προπονητή τον Τζο Παλατσίδη. Μετά Δ΄ Εθνική στην Αγία Παρασκευή. Το 2011-12 πήγε Αιολικό Μυτιλήνης την επόμενη χρονιά στον Αστέρα Βάρης μετά γύρισε στην Ζάκυνθο την περίοδο 2013/14, τραυματίστηκε όμως σοβαρά και έχασε όλη την χρονιά.

Αγωνίστηκε ένα εξάμηνο στον Παναρτεμισιακό και κατόπιν πήγε στον Ζακυνθιακό στην Γ΄ Εθνική κατηγορία εν συνεχεία στη Ζάκυνθο στην Β΄ Εθνική κατηγορία, στον ΑΟ Κατασταρίου και στην Σπάρτη στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

πηγη Sportcyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.