ΤΟΠΙΚΑ

Ο ήλιος ανατέλλει στην Μύκονο, η Heidi Klum βασιλεύει topless

Ο ήλιος ανατέλλει στην Μύκονο, η Heidi Klum βασιλεύει topless

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, ένα από τα πιο θρυλικά supermodels των 90s και ένας από τους πρώτους αγγέλους που φόρεσε τα φτερά της Victoria’s Secret βρίσκεται στην Ελλάδα. Η Heidi Klumταξίδεψε στα μέρη μας, με αφορμή τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model, και δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram.

Το ταξίδι της 48χρονης Heidi Klum ξεκίνησε από την Αθήνα, όπου έβγαλε μία φωτογραφία να περπατά μόνη στο Ζάππειο.

Στη συνέχεια, ανάρτησε ένα βίντεο που τη βλέπουμε να κάνει πασαρέλα μαζί με την Kylie Minogue.

Επόμενος και τελικός προορισμός ήταν η Μύκονος.

Εκεί, θα πραγματοποιηθούν οι απαιτητικές δοκιμασίες από τις οποίες θα κληθούν να περάσουν τα επίδοξα μοντέλα του ριάλιτι μόδας. Το γερμανικό Next Top Model διανύει φέτος την 17η σεζόν του.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για μία τεράστια παραγωγή με 150 συντελεστές. Τόσο η ίδια, όσο και οι συμμετέχουσες παίκτριες, θα παραμείνουν στη Μύκονο για περίπου μία εβδομάδα.

Κι αν κρίνουμε από την αποκαλυπτική φωτογραφία που πόσταρε σήμερα το πρωί η Γερμανίδα καλλονή, έχουμε να δούμε θαύματα στο Instagram της μέσα στις επόμενες ημέρες.

«Ανατολή στη Μύκονο. Είναι τόσο όμορφη», έγραψε, προσθέτοντας emojis με κόκκινες καρδιές και ερωτευμένα πρόσωπα. Η φωτογραφία που ανέβασε στη συνέχεια, μετρά ήδη δεκάδες χιλιάδες likes. 

Η Γερμανίδα καλλονή εμφανίζεται στο μπαλκόνι σαν να έχει βγει μόλις από το ντους: με μία λευκή πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση και μία ακόμα, στα μαλλιά της, ενώ τα χέρια της κρύβουν το πρόσωπο και τα γυμνά της στήθη. 

Κι όλα αυτά με φόντο το κυκλαδίτικο τοπίο της Μυκόνου και το Αιγαίο πέλαγος που θυμίζει λίμνη στα τέλη του φθινοπώρου.
Αν δεν είναι αυτό το καλύτερο, πολύ πρωινό ξύπνημα, τότε ποιο είναι; 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.