ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Γλυνός στις εκδηλώσεις του Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη

Ο Γλυνός στις εκδηλώσεις του Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη

Παρουσία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη κ Μανώλη Γλυνού στις εκδηλώσεις εορτασμού του Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη . Μανώλης Γλυνός: ” Η Εκκλησία αποτελεί σημείο αναφοράς της ενότητας του Ελληνικού λαού” ​Στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης, μετέβη ακτοπλοϊκώς με το πλοίο της γραμμής, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλης Γλυνός, συνοδευόμενος από συνεργάτες του. ​Αναλυτικότερα παρέστη στη Θεία Λειτουργία και στη λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, τιμώντας τον πολιούχο της Σύμης, προστάτη της Δωδεκανήσου και παραστάτη των ναυτικών και των σφουγγαράδων.

 

​Παράλληλα ο κ Γλυνός συναντήθηκε με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύμης κ. Χρυσόστομο με τον οποίο συζήτησε διεξοδικά θέματα της Ιεράς Μονής και του φιλανθρωπικού έργου της εκκλησίας. ​Ιδιαίτερη μνεία υπήρξε για την λειτουργία του Ξενώνα διαμονής ηλικιωμένων αλλά και τη σημασία των εκκλησιαστικών δομών στην αντιμετώπιση των οξυμένων κοινωνικών προβλημάτων λόγω της οικονομικής κρίσης. ​Από την πλευρά του ο κ Γλυνός αναφέρθηκε στην διαχρονική συνδρομή της Εκκλησίας στην Ελληνική κοινωνία τόσο πνευματικά όσο και υλικά. Ειδικότερα υπογράμμισε ότι η Εκκλησία αποτελεί σημείο αναφοράς της ενότητας του Ελληνικού λαού, πέρα από ιδεολογικούς, κοινωνικούς ή ταξικούς διαχωρισμούς. ​Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» επ΄ευκαιρία της μετάβασής του στον Πανορμίτη, θα παραμείνει επί διήμερο, στο νησί της Σύμης όπου έχει προγραμματίσει σειρά επαφών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.