ΤΟΠΙΚΑ

Ο Γκέλος έφυγε,ο Λαζαρίδης ήρθε σύμβουλος για τον Χρήστο Βερώνη

Ο Γκέλος έφυγε,ο Λαζαρίδης ήρθε σύμβουλος για τον Χρήστο Βερώνη
Αφού χρειάστηκε να παρακαμφθούν( γιατί δεν δέχθηκαν) άλλοι που είχαν σειρά, ο Δημήτρης Λαζαρίδης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος

Στο δημαρχείο της Μυκόνου πριν λίγη ώρα ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς όρκισε νέο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Χρήστου Βερώνη Μύκονος Πρώτη Ξανά τον Δημήτρη Λαζαρίδη.

Γνωστός στην Μυκονιάτικη κοινωνία ο Λαζαρίδης παίρνει την θέση του Νίκου Γκέλου στο δημοτικό συμβούλιο καθώς ο τελευταίος ανακοίνωσε ότι θα κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος.

Μάλιστα για να ορκιστεί ο Δημήτρης Λαζαρίδης σύμβουλος χρειάστηκε να παρακαμφθεί η σειρά υποψήφιας δημοτικής συμβούλου που είχε συγκεντρώσει περισσότερους σταυρούς αλλά δεν δέχθηκε την θέση λίγους μήνες πριν τις εκλογές.

Με ανακοίνωση της η παράταξη του Χρήστου Βερώνη αναφέρει:

«”Δημοτικός σύμβουλος ορκίστηκε ο Δημήτρης Λαζαρίδης”

Στο δυναμικό της παράταξής μας Μύκονος -Πρώτη Ξανά εντάσσεται ο Δημήτρης Λαζαρίδης, ο οποίος ορκίστηκε σήμερα και καταλαμβάνει τη θέση του παραιτηθέντος κ.Νίκου Γκέλου στο ΔημοτικόΣυμβούλιο.
Ο Δημήτρης Λαζαρίδης, έμπειρος αυτοδιοικητικός ,είναι βέβαιο ότι θα ασκήσει με επιμέλεια και συνέπεια τα καθήκοντά του ,τιμώντας όσους τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους .
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε γόνιμη δημοτική θητεία.»

Ωστόσο νωπές είναι οι μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν όταν ο Δημήτρης Λαζαριδης με δημόσια σχόλια του ειχε καταφερθεί εναντίον του τραγουδιστή  Βαλάντη προκαλώντας την προσφυγή του τελευταίου στη δικαιοσύνη.

Δειτε σχετικό άρθρο

Στη δικαιοσύνη ο Βαλάντης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.