BUSINESS

Ο γιος του Τράγκα πούλησε 1.000.000 ευρώ τη βίλα στη Μύκονο

Ο γιος του Τράγκα πούλησε 1.000.000 ευρώ τη βίλα στη Μύκονο

Ο επιχειρηματίας Ιωάννης Τσουκαρίδης είναι ο νέος ιδιοκτήτης – Και οι κατοικίες στην Αμερική φέρεται να πουλήθηκαν από τη Μαρία Καρρά, καθώς έχουν κλείσει σχεδόν όλες οι εταιρείες στις οποίες ανήκαν τα ακίνητα.

Με συνοπτικές διαδικασίες ο μεγάλος γιος του Γιώργου Τράγκα, Γιάννης, πούλησε πριν από δύο μήνες τη βίλα στον Αγιο Λάζαρο της Μυκόνου, την οποία του είχε μεταβιβάσει όσο ήταν εν ζωή ο πατέρας του. Το ακίνητο που μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν νοικιαζόταν μέσω της πλατφόρμας Airbnb αποσύρθηκε από αυτήν και πριν από λίγες εβδομάδες άλλαξε χέρια.

Αγοραστής του είναι ο κ. Ιωάννης Τσουκαρίδης, πρώην ιδιοκτήτης της εταιρείας Paperpack, ο οποίος είχε ήδη χτίσει μια βίλα σε απόσταση αναπνοής από αυτήν του Γιώργου Τράγκα, με τα δύο σπίτια να τα χωρίζει ένας μαντρότοιχος. Σύμφωνα με πληροφορίες, για να την αποκτήσει ο επιχειρηματίας κατέβαλε τίμημα που άγγιξε το 1 εκατ. ευρώ.

Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν επιβεβλημένη για τον γιο του αείμνηστου δημοσιογράφου-εκδότη, μια και τα έξοδα για να προσλάβει δικηγόρους από την Αμερική, προκειμένου να βρει μια άκρη με τα δεκάδες ακίνητα του πατέρα του, ήταν υπέρογκα, σύμφωνα πάντα με το στενό περιβάλλον του.

Μάλιστα αναγκάστηκε να προβεί σε αυτήν από τη στιγμή που η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, φέρεται να μην υπέγραψε συγκεκριμένο συμβολαιογραφικό έγγραφο που θα ακολουθούνταν από πράξη διαχωρισμού της περιουσίας στο Μονακό. 

tragkas_spiti_mykonos_in__2_
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.