ΤΟΠΙΚΑ

Ο γιος του Clint Eastwood στην Μύκονο με αιθέριες υπάρξεις

Ο γιος του Clint Eastwood στην Μύκονο με αιθέριες υπάρξεις

Κάθε καλοκαίρι, η Μύκονος γίνεται πόλος έλξης για τους εκπροσώπους της εγχώριας αλλά και της διεθνούς showbiz! Για ακόμη μια χρονιά, το κοσμοπολίτικο νησί «βουλιάζει» από celebrities όπως ηθοποιούς, τραγουδιστές και μοντέλα όπου έρχονται στην χώρα μας για να απολαύσουν τον ελληνικό ήλιο, την θάλασσα και την φιλοξενία μας!

Ακόμη ένας χολιγουντιανός σταρ που επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές του είναι και ο Scott Eastwood! Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και γιος του καταξιωμένου σκηνοθέτη Clint Eastwood απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει την θάλασσα της Μυκόνου παρέα όχι με μία, ούτε με δύο… αλλά με τρεις αιθέριες υπάρξεις! Ο Scott είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας και μαγνητίζει το γυναικείο πληθυσμό σε κάθε του εμφάνιση…

Ο ηθοποιός και μοντέλο δεν σταμάτησε τα παιχνίδια με τις καλλονές μέσα στο νερό…

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.