ΤΟΠΙΚΑ

Ο Γιάννης Καραγιαννάκης στο συνδυασμό του δημάρχου Κουκά

Ο Γιάννης Καραγιαννάκης στο συνδυασμό του δημάρχου Κουκά
Συνωστισμός υποψηφίων στο συνδυασμό του δημάρχου καθώς ο ένας μετά τον άλλον, φρέσκα πρόσωπα στα κοινά συντάσσονται μαζί του .

Ένας ακόμη επιφανής πολίτης της κοινωνίας της Μυκόνου αποφάσισε να συνταχθεί στο πλευρό του δημάρχου Κωνσνταντίνου Κουκά και να βρίσκεται υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

«Ο Γιάννης Καραγιαννάκης, γιός του Βάϊου και της Ειρήνης, μεγάλωσε και ζει στη Μύκονο, παντρεμένος με την Πόπη Βαϊνά και έχουν δύο παιδιά.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά πολλά χρόνια με επιτυχία στο νησί, διατηρώντας την δική του επιχείρηση στο τομέα κλιματισμού και θέρμανσης.

Οραματίζεται μια Μύκονο που ο Πολιτισμός, η Παιδεία και ο Αθλητισμός θα είναι αρωγός για τη Μύκονο του μέλλοντος. Και το μέλλον που ανήκει; Στα παιδιά μας!

Καλωσόρισες στην ομάδα μας !

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.