ΤΟΠΙΚΑ

Ο Γιακουμής Καριώτης η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών

Ο Γιακουμής Καριώτης η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών
Στο ντεμπούτο του ως υποψήφιος ο νεότερος πλέον δημοτικός σύμβουλος Ιάκωβος Δακτυλίδης -Καριώτης έκανε την έκπληξη με το καλημέρα

Είναι η έκπληξη της εκλογικής μάχης που ολοκληρώθηκε στην Μύκονο με τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Ο Ιάκωβος Δακτυλίδης (Γιακουμής Καριώτης) στο ντεμπούτο του ως υποψήφιος στις εκλογές πέτυχε ένα πολύ σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων και κατέλαβε την τέταρτη θέση στον συνδυασμό Πρωτοβουλία Δράσης.Πολύ αγαπητός στην κοινωνία της Μυκόνου όπως όλα δείχνουν θα έχει την επόμενη μέρα ρόλο στην νέα τάξη πραγμάτων του Δήμου Μυκόνου.

Αλιεύουμε από το βιογραφικό του.

Ονομάζομαι Δακτυλίδης Ιάκωβος (Γιακουμής Καριώτης). Γεννήθηκα στη Μύκονο στις 9/1/1984. Μεγάλωσα στη Ληνώ, όπου και ζω με την οικογένειά μου. Είμαι παντρεμένος με την Ιωάννα Παντελή και έχουμε ένα γιο και μία κόρη 6 και 4 ετών αντίστοιχα. Οι γονείς μου είναι ο Ιωάννης Δακτυλίδης (Καριώτης) και η Ειρήνη Αντωνίνη (Κοσίφη).

Τελείωσα το λύκειο στη Μύκονο και συνέχισα τις σπουδές μου στην Οικονομία & Διοίκηση Επιχειρήσεων σε ΙΕΚ. Μιλάω Αγγλικά. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα της κατασκευήςαπό το 2004, συνεχίζοντας με τον ίδιο ζήλο την επιχείρηση του πατέρα μου. Θεωρώ ότι λόγω επαγγέλματος, η συναναστροφή μου με τον κόσμο μου δίνει την δυνατότητα να αφουγκράζομαι τα καθημερινά προβλήματα του νησιού.

Ασχολούμαι πρώτη φορά με τα κοινά, ως μέλος της ομάδας της Πρωτοβουλίας Δράσης, γιατί πιστεύω πως η νέα γενιά με την εργατικότητα, την επιμονή και την ευρηματικότητά της μπορεί να πραγματοποιήσει ουσιαστικές αλλαγές και καθοριστικές τομές για το καλό του νησιού μας.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.