ΤΟΠΙΚΑ

«Ο Φραντζέσκος είναι γεννημένος για να ασχολείται με τα κοινά»

«Ο Φραντζέσκος είναι γεννημένος για να ασχολείται με τα κοινά»
Ύμνοι του δημάρχου για τον Φραντζέσκο Βιγλιάρη έναν από τους πλέον αξιόλογους συνεργάτες του

Την υποψηφιότητα του Φραντζέσκου Βιγλιάρη ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς και οι φιλοφρονήσεις δεν έλειψαν για ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του.

«Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που έχουν γεννηθεί για να ασχολούνται με τα κοινά. Ο Φρατζέσκος, με παππού δήμαρχο Μυκόνου, είναι ένας από αυτούς. Ο άνθρωπος που παίρνει ζωή και κουράγιο από την καθημερινή παρουσία στους συμπολίτες του. Ο άνθρωπος με το μηχανάκι, που μπορεί να είναι την ίδια στιγμή σε πολλά διαφορετικά σημεία, οδηγώντας, μιλώντας στο τηλέφωνο και λύνοντας ταυτόχρονα προβλήματα. Θαυμάζω την επιμονή και ικανότητά του να δίνει λύσεις ανεξαρτήτως αντικειμένου αρμοδιότητάς του, κάτι που κάνει με αλήθεια και ψυχή. Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ με μεγάλη κατάθεση έργου. Διδάσκομαι από αυτόν και τον θαυμάζω. Είναι μεγάλη τιμή για όλη την ομάδα μας που βρίσκεται μαζί μας.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.