ΤΟΠΙΚΑ

Ο Φίλιππος Φόρτωμας η επιλογή Κυριάκου Μητσοτάκη για τις Κυκλάδες

Ο Φίλιππος Φόρτωμας η επιλογή Κυριάκου Μητσοτάκη για τις Κυκλάδες
Ξεκάθαρη η επιλογή Μητσοτάκη για τις Κυκλάδες

Ξεκάθαρη η επιλογή Μητσοτάκη για τις Κυκλάδες. Και ποιος δεν αντιλήφθηκε το βράδυ της Ανάστασης, την οικειότητα μεταξύ του πρωθυπουργικού ζεύγους και του Βουλευτή Κυκλαδων Φίλιππου Φόρτωμα, στην Τήνο. Άλλωστε είναι το ”πολιτικό παιδί” του Πρωθυπουργού και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του στις προηγούμενες εκλογές.

Είναι γνωστή η πολυετής σχέση τους, καθώς ο Φίλιππος Φόρτωμας ήταν στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη πάνω από δέκα χρόνια πριν την εκλογή του και ως γνωστόν αυτή η σχέση παραμένει πολύ δυνατή και στενή.

Όσον αφορά την σχέση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Τήνο; Γνωστή, το νησί είναι η πρώτη επιλογή του για στιγμές χαλάρωσης και στο οποίο διατηρεί εξοχικό.

Δεδομένης και της πολύ δυναμικής και έντονης παρουσίας του βουλευτή στην πρώτη του θητεία όπου παρήγαγε ουσιαστικό έργο για τις Κυκλάδες, φαίνεται με βεβαιότητα πως το κλίμα που αποτυπώθηκε στον φακό είναι η ουσιαστική και δημόσια επιβράβευση του κ. Φόρτωμα από τον απαιτητικό Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, που παρακολουθεί το κοινοβουλευτικό έργο των βουλευτών του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.