ΤΟΠΙΚΑ

Ο ευδιάθετος Κωνσταντίνος Κουκάς κατέθεσε το ψηφοδέλτιο νίκης στο Πρωτοδικείο Σύρου

Ο ευδιάθετος Κωνσταντίνος Κουκάς κατέθεσε το ψηφοδέλτιο νίκης στο Πρωτοδικείο Σύρου
Πρόκειται για μια συμπαγή ομάδα με κοινό χαρακτηριστικό τη διάθεση για προσφορά στον τόπο.

Μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα έχουν δικαίωμα οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες να καταθέσουν τον πλήρη φάκελο με τα δικαιολογητικά του συνδυασμού τους.

Στο πρωτοδικείο Σύρου, βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Μυκόνου και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Κουκάς,  προκειμένου να καταθέσει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Πρωινός- πρωινός, ευδιάθετος, χαμογελαστός και απόλυτα σίγουρος για το συνδυασμό-νίκης, ο κ. Κουκάς κατέθεσε το πλήρη φάκελο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού πρωτοβουλία Δράσης, διαμόρφωσε το ψηφοδέλτιο της παράταξης με ανθρώπους που επέλεξε προσωπικά ο ίδιος, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο και πλήρες ψηφοδέλτιο, ευθύνης και σύνθεσης προσώπων και απόψεων, με νέους  άφθαρτους και έμπειρους υποψήφιους που προέρχονται όλοι από την κοινωνία των πολιτών.

Πρόκειται για μια συμπαγή ομάδα με κοινό χαρακτηριστικό τη διάθεση για προσφορά στον τόπο. Μια ομάδα που εγγυάται νίκη στις εκλογές και αυτοδύναμη πορεία του Δήμου Μυκόνου στη νέα, δεύτερη, θητεία.

 

Cyclades24.gr


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.