ΤΟΠΙΚΑ

Ο επικοινωνιολόγος και συνεργάτης του Νίκου Γκέλου στηρίζει ανοιχτά τον Χρήστο Βερώνη

Ο επικοινωνιολόγος και συνεργάτης του Νίκου Γκέλου στηρίζει ανοιχτά τον Χρήστο Βερώνη
Κωλοτούμπες; Τακτικισμοί ; Συμφωνίες κάτω από το τραπέζι; Ότι και να είναι η εικόνα γκριζάρει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας

Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω ή όπως του φανεί του Λολοστεφανή θα μπορούσε να είναι ο τίτλος.

Αυτό γιατί ο Νίκος Κάπλαντζης, ο επικοινωνιολόγος μέχρι πριν λίγες ώρες του Νίκου Γκέλου, με μια ανάρτηση του στηρίζει τώρα οικογενειακά οπως αναφέρει τον Χρήστο Βερώνη που πριν λιγες μέρες ήταν αναφανδόν εναντίον του.

Ο καθένας φυσικά έχει δικαίωμα να στηρίζει όποιον θέλει στην δημοκρατία, ο Καπλαντζης όμως που συχνά πυκνά παρουσιάζετε στην κοινή γνώμη με θέσεις και απόψεις καυστικές, πρώτος στην κριτική στα κοινά, παίρνει τον δημόσιο λόγο και πολλές φορές  θίγει με τα γραφόμενα του και αναφέρεται καθημερινά σε κωλοτούμπες και προδότες.

Μέχρι προχθές ,έγραφε άρθρα για τον υποψήφιο δήμαρχο Γκελο..Ότι ειναι η μόνη σωστή λύση για το νησί..Μάλιστα ηταν κοινό μυστικό ότι ηταν ο επικοινωνιολόγος της όλης καμπάνιας του Γκελου…Χθες ανακοινώνει την στήριξη του στον Βερωνη οικογενειακώς μάλιστα!
Ποιος είναι Ολυμπιονίκης της κωλοτούμπας στο νησί;


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.