ΤΟΠΙΚΑ

O εκκεντρικός bon vivant είχε «αρπάξει» οικόπεδο- φιλέτο στη Μύκονο από έμπορο αυτοκινήτων

O εκκεντρικός bon vivant είχε «αρπάξει» οικόπεδο- φιλέτο στη Μύκονο από έμπορο αυτοκινήτων
Ο 62χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε 38 υποθέσεις απάτης - Έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έξι ετών

Νέα στοιχεία για την δράση του εκκεντρικού bon vivant με τα χρυσά Rolex, τα διαμάντια, τις Ferrariκαι τις SLR που παρουσιαζόταν στις κοσμικές ταβέρνες της Αράχωβας ως Κροίσος, φερνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Ο 62χρονος bon vivant και fashion victim καθώς κυκλοφορούσε με οτιδήποτε νέο και πανάκριβο λάνσαραν επώνυμες φίρμες ένδυσης, συνελήφθη την Κυριακή από αστυνομικούς του Α.Τ Αράχωβαςοι οποίοι νωρίτερα είχαν γίνει αποδέκτες καταγγελιών από κατοίκους του χωριού για τον οδηγό ενός θηριώδους τζιπ, μάρκας Mercedes AMG ο οποίος φέρεται να χτύπησε έναν αδέσποτο σκύλο και να τον εγκατέλειψε.
Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν έμειναν άφωνοι όταν διαπίστωσαν κατά τον έλεγχο ότι εις βάρος του συγκεκριμένου άνδρα, εκκρεμούσαν: Απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης έξι ετών για «υπεξαίρεση αντικειμένων μεγάλης αξίας», για «πλαστογραφία μετά χρήσεως κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση» και για «απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση». Επιπλέον, για «νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα».

Ο 62χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε 38 υποθέσεις απάτης. Μια απ’ αυτές αφορά και ένα οικόπεδο- φιλέτο στη Μύκονο, συγκεκριμένα στη θέση «Φράγκου Μαράθι», έκτασης 5 στρεμμάτων, το οποίο ανήκει σε γνωστό έμπορο αυτοκινήτων.

Πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.