ΤΟΠΙΚΑ

«Ο Δήμος Μυκόνου θα κάνει απολύμανση σε όλα τα σχολεία»

«Ο Δήμος Μυκόνου θα κάνει απολύμανση σε όλα τα σχολεία»
Χωρίς χρονοτριβή και μετά την απόφαση από το υπουργείο για κλείσιμο των σχολικών μονάδων με παρέμβαση του δημάρχου θωρακίζονται τα σχολεία

Χωρίς να χάσει χρόνο και με προσωπική του απόφαση ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς μετά την σημερινή απόφαση του Υπουργείου Υγείας, από αύριο και για 14 ημέρες να παραμείνουν κλειστά όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα (σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί), ως μέτρο κατά της διασποράς του κορωνοϊού πήρε τις αποφάσεις του για την Μύκονο.

Σε αυτή την περίοδο κατά την οποία θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία, με την ευθύνη του Δήμου Μυκόνου θα πραγματοποιηθούν εκτεταμένες απολυμάνσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Η μη εξάπλωση του κορωνοϊού δεν είναι μόνο θέμα και ευθύνη της πολιτείας, είναι και ατομική ευθύνη. Για να διασφαλιστεί στη Μύκονο  η δημόσια υγεία, θα πρέπει όλοι να τηρούν  τους κανόνες υγιεινής και προστασίας, όπως περιγράφονται στις συστάσεις του Ε.Ο.Δ.Υ.  και στο πλαίσιο αυτό ο δήμαρχος κάνει την αρχή.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.