ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Μυκόνου στη νέα εποχή της διαχείρισης των απορριμμάτων

Ο Δήμος Μυκόνου στη νέα εποχή της διαχείρισης των απορριμμάτων
Στο πρόγραμμα ανακύκλωσης και διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Μυκόνου τοποθετήθηκε ένα μεγάλο Press Container ανακύκλωσης.

 

Τιτάνιες είναι οι προσπάθειες για την δημοτική αρχή της Μυκόνου στον τομέα των απορριμμάτων με ενέργειες που γίνονται για την ανάπτυξη στο νησί.

Στο πρωτοποριακό πρόγραμμα ανακύκλωσης και διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Μυκόνου τοποθετήθηκε ένα μεγάλο Press Container ανακύκλωσης.
Με το συγκεκριμένο Press Container, απελευθερώνονται πολλοί μπλε κάδοι ανακύκλωσης, αυξάνεται το ανακυκλώσιμο υλικό, αφού η χωρητικότητά του ισοδυναμεί με τουλάχιστον 100 κάδους ανακύκλωσης και ομαλοποιείται η αποκομιδή, η οποία πλέον θα γίνεται με γερανοφόρο όχημα αντί απορριμματοφόρων.

Πρόκειται με αυτό τον τρόπο να διευκολυνθεί το έργο της διαλογής, με την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη και παρακολούθηση κάτι που καθιστά τον Δήμο Μυκόνου πρωτοπόρο σε ένα ακόμη τομέα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.