ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Μυκόνου πάντα πρωτοπόρος

Ο Δήμος Μυκόνου πάντα πρωτοπόρος
Ηλεκτροκίνητα καρότσια στη Χώρα για την αποκομιδή των σκουπιδιών θα δώσουν μεγάλη ανάσα στο θέμα της καθαριότητας

Η μια μετά την άλλη έρχονται οι καινοτομίες στο Δήμο Μυκόνου που πλέον αρχίζει να γίνεται πρωτοπόρος σε ιδέες,λειτουργίες αλλά και σχεδιασμό για την καλύτερη ποιότητα της ζωής των πολιτών του νησιού αλλά και των επισκεπτών.

Την εμφάνιση τους έκαναν στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου καροτσάκια ηλεκτροκίνητα με μπαταρία, έτοιμα να μπουν στην καθημερινή μάχη της καθαρότητας στο νησί.

Μια πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής, του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά που είναι ανοιχτό μυαλό και υποστηρίζει τις  καινοτομίες για το νησί που ηγείται και του αντιδημάρχου στα θέματα της καθαριότητας  Αλέκου Κουκά ,που ακόμη μια φορά βάζει την σφραγιδα του στον νευραλγικό τομέα που έχει την ευθύνη, σε αυτόν της καθαριότητας.

Με την βοήθεια και των ιδιωτών καταστηματαρχών του νησιού τα μηχανοκίνητα ,με μπαταρία καρότσια  του Δήμου Μυκόνου για την συγκομιδή των σκουπιδιών στην Χώρα, είναι μια εξαιρετική ιδέα και θα δώσουν μεγάλη ανάσα στο θέμα της καθαριότητας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.