ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Μυκόνου ομορφαίνει τις βραδιές

Ο Δήμος Μυκόνου ομορφαίνει τις βραδιές
Μοναδική η συναυλία με την Γλυκερία και την Ασλανίδου, απόψε οι Droulias Brothers

Την διαφορά κάνει ο Δήμος Μυκόνου και αυτό το καλοκαίρι με το Mykonos Art Festival να κάνει πρεμιέρα χτες βράδυ στο Δημοτικό Σχολείο και να ξεσηκώνει τους κατοίκους του νησιού αλλά και τους επισκέπτες,με τις μοναδικές φωνές της Γλυκερίας και της Ασλανίδου.

 

Η οργάνωση ήταν άρτια και η συναυλία των δυο κορυφαίων Ελληνίδων ερμηνευτριών ήταν από τις καλύτερες που έχει ζήσει το νησί τα τελευταία χρόνια.

Ο θεσμός του Mykonos Art Festival έχει καθιερωθεί και έχουν προγραμματίσει οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής σπουδαία γεγονότα αυτό το καλοκαίρι.

Απόψε στην πλατεία της Άνω Μεράς παίρνουν σκυτάλη τα αδέλφια Δρούλια με τις μαντινάδες τους και τα νησιώτικα τραγούδια παραμονή της γιορτής της Παναγίας.

Το καλοκαίρι στη Μύκονο είναι μαγευτικό και στο πλαίσιο των πολιτιστικών δρώμενων με την συνεχή προσπάθεια του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά και των συνεργατών του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.