ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Μυκόνου μεριμνά για την ασφάλεια των οδηγών

Ο Δήμος Μυκόνου μεριμνά για την ασφάλεια των οδηγών
Σε διαγράμμιση του οδικού δικτύου προχώρησε η δημοτική αρχή ώστε να μειωθούν τα τροχαία στο νησί

Σε μάστιγα έχουν αναχθεί για τη Μύκονο τα τροχαία καθώς σε όλη την καλοκαιρινή περίοδο τα θύματα της ασφάλτου στο νησί είναι δυστυχώς πολλά.

Τόσο η απροσεξία όσο και το αλκοόλ παίζουν καταλυτικό ρόλο με δεδομένο οτι το οδικό δίκτυο δεν μπορεί όπως ειναι λογικό να καλύψει τις ανάγκες που αυξάνονται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο Δήμος Μυκόνου στο πλαίσιο αυτό και για να βοηθήσει στην όσο το δυνατόν καλύτερη οδική λειτουργία προχώρησε σε διαγράμμιση του οδικού δικτύου στο μεγαλύτερο μέρος της οδικής αρτηρίας στο νησί.

Χαρακτηριστική η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο δήμαρχος με τα έργα που θα βοηθήσουν τα μέγιστα να μειωθούν τα τροχαία.


 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.