ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Μυκόνου φροντίζει και για το Κέντρο Υγείας του νησιού

Ο Δήμος Μυκόνου φροντίζει και για το Κέντρο Υγείας του νησιού
Την προμήθεια ηλεκτρολογικού εξοπλισμού εξασφάλισε η δημοτική αρχή Μυκόνου

Ο Δήμος Μυκόνου εξασφάλισε από δημοτικούς πόρους την προμήθεια απαραίτητων ηλεκτρολογικών υλικών αναφορικά με την ενίσχυση του φωτισμού του Κέντρου Υγείας Μυκόνου.

Κατόπιν εγκρίσεως της σχετικής μελέτης με αριθμό 06/2019της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μυκόνου, με την 97/2019 Απόφαση Δημάρχου πραγματοποιήθηκε η ανάθεση της προμήθειας έναντι του ποσού των 24.180,01 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α..

Ειδικότερα, η προμήθεια των ηλεκτρολογικών υλικών προκειμένου να ενισχυθεί ο φωτισμός του Κέντρου Υγειάς,αφορά τόσο τον εξωτερικό χώρο στην είσοδο του οικοπέδου στο οποίο στεγάζεται το Κέντρο Υγείας, καθώς και τον χώρο περιμετρικά από αυτό που είναι υποφωτισμένος και χρειάζεται ενίσχυση με την τοποθέτηση ιστών φωτισμού με τα κατάλληλα φωτιστικά σώματα.

Όμοια, στην είσοδο και στον χώρο της υποδοχής εντός του κτιρίου του Κέντρου Υγείας, τα υφιστάμενα φωτιστικά που είναι σε κακή κατάσταση πρόκειται να αντικατασταθούν με νέα φωτιστικά κατάλληλης φωτιστικής έντασης.

Συγκεκριμένα, η προμήθεια περιλαμβάνει μεταλλικέςσχάρες με καπάκι, σωλήνες PVC προστασίας καλωδίων, στεγανά κουτιά  100χ150  &  μικροϋλικά διακλάδωσης  των καλωδίων, καλώδια, φωτιστικά σώματα επί ιστού, φωτιστικά εισόδου και προβολείς LED 50W εξωτερικού χώρου.

Οι διαδικασίες που αφορούν στην προμήθεια των ηλεκτρολογικών υλικών πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας Μυκόνου.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.