ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Μυκόνου ενημερώνει κατοίκους και επισκέπτες

Ο Δήμος Μυκόνου ενημερώνει κατοίκους και επισκέπτες
Κλειστός ο δρόμος λόγω εργασιών 24 και 25 Ιουνίου 2019 από Jakie O' μέχρι τη διασταύρωση με το δρόμο προς το Paradise 6:00-10:00 το πρωί

Μετά  την ολοκλήρωση του δρόμου του Παραντάις, τα συνεργεία της εταιρίας που έχει αναλάβει το μεγάλο έργο ασφαλτόστρωσης στο νησί  θα εκτελούν εργασίες την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιουνίου στην περιοχή Πυργί.

Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Μυκόνου  με ανακοίνωση του  ζητά την προσοχή και την κατανόηση των κατοίκων και των  επισκεπτών και επαγγελματιών καθώς ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός στις 24 και 25 Ιουνίου 2019 από το σημείο του καταστήματος Jakie O’ μέχρι τη διασταύρωση με το δρόμο προς το Paradise από τις 06:00 μέχρι τις 10:00 το πρωί.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.