ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Μυκόνου στην υπηρεσία του πολίτη

Ο Δήμος Μυκόνου στην υπηρεσία του πολίτη
Σε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Ζουγανέλης καλεί τους δημότες να αναφέρουν πιθανά προβλήματα στον ηλεκτροφωτισμό.
Σε μια πρωτοβουλία ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα πιθανό πρόβλημα στον ηλεκτροφωτισμό του νησιού σε όλα τα σημεία με ανακοίνωση του ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας Μιχάλης Ζουγανέλης-Μπαλτάς καλεί τους δημότες όπου εντοπίζουν πρόβλημα να καλούν άμεσα τις δημοτικές υπηρεσίες.                             

​​                            

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ».

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ Κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 8.00 Π.Μ. ΕΩΣ ΤΙΣ 14.00 Μ.Μ. ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2289360104.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.