ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δημήτρης Σχοινάς στο πλευρό του πατέρα του στη Μύκονο

Ο Δημήτρης Σχοινάς στο πλευρό του πατέρα του στη Μύκονο
Το MykonosVoice εντόπισε τον γιο του Διονύση Σχοινά στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πατέρας του και σας τον παρουσιάζει

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Δημήτρη, ο οποίος είναι πια 19 χρονών και σπάνια τον βλέπουμε σε δημόσιες εμφανίσεις.
Αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του πατέρα του Διονύση Σχοινά στις εμφανίσεις που κάνει στην Μύκονο στο κλαμπ 4711.



Ο ίδιος είναι πλέον έφηβος και όσο μεγαλώνει μοιάζει ολοένα και περισσότερο στον διάσημο πατέρα του, με τον οποίο πριν από μερικά χρόνια μάλιστα, είχαν κάνει ντουέτο το τραγούδι «Είμαι Ακόμα Παιδί». Το MYKONOSVOICE εντόπισε τον Δημήτρη πλαι στον πατέρα του και σας τον παρουσιάζει αποκλειστικά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.