ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Δημητρανόπουλος και επίσημα στον Α.Ο. Μυκόνου

Ο Δημητρανόπουλος και επίσημα στον Α.Ο. Μυκόνου

Επισημοποιήθηκε πριν λίγο η μετακίνηση του Αποστολή Δημητρανόπουλου, ο οποίος μετακόμισε από την Άνω Μερά στον ΑΟ Μυκόνου.

Ο έμπειρος επιθετικός πέρυσι συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Άνω Μερά. Θα παραμείνει και την φετινή σεζόν στη Μύκονο φορώντας όμως τη φανέλα του ΑΟ Μυκόνου.

Ο Δημητρανόπουλος δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφή που θα πραγματοποιήσει το Μυκονιάτικο σωματείο καθώς αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση 2-3 ακόμη ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν την ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση

O Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου με χαρά ανακοινώνει την μεταγραφή του Απόστολου Δημητρανόπουλου ο οποίος αγωνιζόταν στην Άνω Μερά. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές οι παίχτες και οι φίλοι της ομάδας μας καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του Α.Ο. Μυκόνου και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.