ΤΟΠΙΚΑ

Ο δήμαρχος στο πλευρό των θυμάτων της επίθεσης των αστυνομικών

Ο δήμαρχος στο πλευρό των θυμάτων της επίθεσης των αστυνομικών
Σε μια κίνηση ανθρωπιάς ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς έσπευσε άμεσα στην Αθήνα στο πλευρό των τραυματιών.

“Επισκέφθηκα πριν λίγο στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, μαζί με τη Δημοτική Σύμβουλο Tonia Andronikou, τον άτυχο 19χρονο συμπολίτη μας που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικούς που είχαν αποσπαστεί στη Μύκονο.

Μετέφερα τις ευχές του Δημοτικού Συμβουλίου για ταχεία ανάρρωση, αλλά και την ομόφωνη απόφαση μας για έμπρακτη στήριξη της οικογένειας, για όσο διάστημα χρειαστεί, έως ότου αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του 19χρονου και αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους.

Χθες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σοβαρό χειρουργείο στη γνάθο, το οποίο διήρκεσε 4 ώρες και σήμερα βαίνουν όλα καλώς για την υγεία του νεαρού Μυκονιάτη.

Συνεχίζουμε εντατικά τις επαφές με όλες τις αρχές για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απονομή δίκαιοσύνης.

Μακάρι αυτό να είναι το τελευταίο περιστατικό άγριας βίας που βιώνουμε στο νησί. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να επανέλθει το αίσθημα ασφαλείας στη Μύκονο.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.