BUSINESS

Ο Δήμαρχος στις εγκαταστάσεις της Aegean

Ο Δήμαρχος στις εγκαταστάσεις της Aegean
Kαλεσμένος του Προέδρου της εταιρίας κ. Ευτύχιου Βασιλάκη και παρουσία του Διευθύντος Συμβούλου της Airbus Dr. Tom Enders,

Στις εγκαταστάσεις της Aegean βρέθηκε ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και μοιράστηκε τις εντυπώσεις απο την επίσκεψη αυτή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ινσταγκραμ.

“Βρέθηκα στις εγκαταστάσεις της Τεχνικής Βάσης της AEGEAN στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», καλεσμένος του Προέδρου της εταιρίας κ. Ευτύχιου Βασιλάκη και παρουσία του Διευθύντος Συμβούλου της Airbus Dr. Tom Enders, με την ευκαιρία της υπογραφής της παραγγελίας των νέων αεροσκαφών Airbus A320neo. ✈️🇬🇷🛫🇬🇷🛬👏 Αυτήν την Ελλάδα ονειρευόμαστε. Αυτή την Ελλάδα θέλουμε.
Την Ελλάδα της ανάπτυξης και της προοπτικής. Και χαιρομαστε ιδιαίτερα όταν Έλληνες Επιχειρηματίες, όπως η οικογένεια Βασιλάκη, διαπρέπουν σε Ελλάδα και Εξωτερικό, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο εσωτερικό της χώρας!

Εμείς ως Δημοτική Αρχή Μυκόνου, διατηρούμε άριστη σχέση με την AEGEAN και το μόνο που ζητούμε από τον «εθνικό μας αερομεταφορέα» είναι να στηρίζει στην πράξη το νησί μας, παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους κατοίκους και τους επισκέπτες του! *Στη φωτογραφία με τον Πρόεδρο του ΔΣ της AEGEAN κ. Ευτύχιο Βασιλάκη.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.