ΤΟΠΙΚΑ

Ο δήμαρχος, ο Ντανος από το Survivor και η Κατερίνα Μονογυιού

Ο δήμαρχος, ο Ντανος από το Survivor και η Κατερίνα Μονογυιού
Στη Μύκονο βρέθηκε ο νικητής του περσινού Survivor και είχε πολλές και ιδιαίτερες συναντήσεις

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο γνωστός Ντάνος του Survivor πέρασε και το κατώφλι του δημαρχείου της Μυκόνου μετά τις παραλίες και τα μπαράκια στο νησί με σημαντικές για τον ίδιο συναντήσεις στο πλαίσιο των δράσεων που λανσάρει.

Ο Ντάνος οποίος ασχολείται και με την υποκριτική, αποκάλυψε  ότι στα μέσα Ιουνίου θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να παρευρεθεί ως καλεσμένος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορίνο.

Στο πλαίσιο παρουσίασης των δράσεων του “Φύλακα Άγγελου”  του νεοσύστατου οργανισμού που στέκεται δίπλα σε παραμελημένα και κακοποιημένα παιδιά ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατά την παραμονή του στην Μύκονο συναντήθηκε και με την βουλευτή Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού και τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά και συζήτησαν στο δημαρχείο διάφορα θέματα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.