ΤΟΠΙΚΑ

Ο δήμαρχος μπροστάρης για την ασφάλεια των κατοίκων της Μυκόνου

Ο δήμαρχος μπροστάρης για την ασφάλεια των κατοίκων της Μυκόνου
Διαμαρτυρία σε όλους τους αρμόδιους φορείς για την ομαλή μετάβαση των Μυκονιατών στα αεροπορικά ταξίδια

Μετά από διαμαρτυρία στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ο δήμαρχος της Μυκόνου Κ.Κουκάς ζήτησε  να εξασφαλιστεί με ελέγχους η μετάβαση μέσω αεροπλάνου, μόνο των μόνιμων κατοίκων, όπως ακριβώς γίνεται και στα λιμάνια, το Αεροδρόμιο Αθηνών, σύμφωνα με ενημέρωση αυτό είναι αρμοδιότητα των αεροπορικών εταιρειών και των φορέων επίγειας εξυπηρέτησης τους, στις οποίες και διαβιβάστηκε  το αίτημα.


Στο πλαίσιο αυτό  σε συνεννόηση με τις αεροπορικές εταιρείες και την Goldair Handling δεσμεύτηκαν να εφαρμόσουν ένα πιο αυστηρό τρόπο ελέγχων.

Η διασφάλιση της δημόσιας υγείας συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα της δημοτικής  αρχής, καθώς μέσα από συντονισμένες ενέργειες προστατεύει το νησί ,ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται  οι απαραίτητες εργασίες για την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.