ΤΟΠΙΚΑ

Ο δήμαρχος Κ.Κουκάς έχει γενέθλια και γκρεμίζει τα σοσιαλ με τις ευχές από όλους

Ο δήμαρχος Κ.Κουκάς έχει γενέθλια και γκρεμίζει τα σοσιαλ με τις ευχές από όλους
Ιδιαίτερα αγαπητός ο Κωνσταντίνος Κουκάς γιορτάζει σήμερα τα 41 χρόνια του και δέχεται τις ευχές χιλιάδων φίλων του

Χαμός έχει γίνει από το πρωί στα σοσιαλ από τους φίλους του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά που κατά χιλιάδες του στέλνουν ευχές για τα σημερινά του γενέθλια.

Ο δήμαρχος της κλείνει τα 41 χρόνια του και λαμβάνει από το πρωί ποτάμι ευχών.


Σε ανάρτηση του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«41 σήμερα και όπως κάθε χρονιά μια ευκαιρία για ένα μικρό απολογισμό, κυρίως για αυτά που έχουν πραγματικά σημασία και δίνουν νόημα στη ζωή. Για τον τόπο μας που ξεχωρίζει και αξίζει να τον υπηρετώ, για τους γονείς και την αδελφή μου που αγαπώ, για τους φίλους και τις φίλες μου που στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Αισθάνομαι πραγματικά, τυχερός και ευγνώμων για όλα αυτά και σας ευχαριστώ πραγματικά για την αγάπη και τις ευχές σας. Να είμαστε όλοι καλά, υγιείς, μονιασμένοι και να αγαπάμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, προτάσσοντας πάντα την αίσθηση προσφοράς, ώστε η Μύκονος μας να προοδεύει συνεχώς!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.