ΤΟΠΙΚΑ

Ο δήμαρχος γιορτάζει την ονομαστική του εορτή με τους συμπολίτες του

Ο δήμαρχος γιορτάζει την ονομαστική του εορτή με τους συμπολίτες του
Στην Άνω Μερά, την πατρογονική γή ο δήμαρχος ξεκίνησε την μέρα της ονομαστικής του εορτής.

Με σεμνότητα και στον τόπο καταγωγής του, την Άνω Μερά, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς ξεκίνησε την ημέρα της ονομαστικής του εορτής.
Παρευρέθηκε στη Δοξολογία του Ι.Ν των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στον οικισμό της Αεροπορίας της Άνω Μεράς. Τον ίδιο τον Δήμαρχο και πλήθος υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, αλλά και των αρχών της Μυκόνου, υποδέχθηκε ο διοικητής και αξιωματικοί της 6ης ΜΣΕΠ.


Η επίσκεψη αυτή του Δημάρχου και η παρουσία του στη Δοξολογία, πραγματοποιείται χρόνια τώρα και όπως δηλώνει ο ίδιος, τον ευχαριστεί ιδιαίτερα να δέχεται τις πρώτες ευχές από τους Ανωμερίτες και τις Ανωμερίτισσες που γνωρίζει καλά, μιας και από εκεί κατάγεται ο πατέρας του και ο ίδιος εχει περάσει τα παιδικά του χρόνια.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.