ΤΟΠΙΚΑ

Ο δήμαρχος έμπρακτα έδειξε το ενδιαφέρον του στις ομάδες της Μυκόνου

Ο δήμαρχος έμπρακτα έδειξε το ενδιαφέρον του στις ομάδες της Μυκόνου
Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ και του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στον δήμαρχο

Στη Μύκονο ο δήμαρχος έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του και με προσωπικές του ενέργειες βοήθησε τα σωματεία που ένα μετά τον άλλο βγάζουν ευχαριστήριες ανακοινώσεις.

«Οι πρόεδροι και τα διοικητικά συμβούλια των ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ και ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ από κοινού ευχαριστούν τον δήμο Μυκόνου και προσωπικά τον δήμαρχο Μυκόνου κ. Κουκά Κωνσταντίνο για την έμπρακτη βοήθειά τους ως προς την μεγάλη αθλητική προσπάθεια που κάνουμε , τόσο χρηματικά αλλά όσο και με άλλες εργασίες και δραστηριότητες που αναλαμβάνει για τον τομέα του αθλητισμού ! Για ακόμα μια χρονιά αρωγός παρόλες τις δυσκολίες ! Σας ευχαριστούμε !»

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.