ΤΟΠΙΚΑ

Ο δεύτερος «υποκλίθηκε»στον Πρώτο των Πρώτων!

Ο δεύτερος «υποκλίθηκε»στον Πρώτο των Πρώτων!
Με μια χειραψία και σε ευχάριστο κλίμα ο δεύτερος των εκλογών σε σταυρούς Αλέκος Βαμβακούρης συνεχάρει τον αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά

Οι εκλογές τελείωσαν στη Μύκονο και η επιτυχία του συνδυασμού Πρωτοβουλία Δράσης αλλά και προσωπικά του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά προκάλεσε μεγάλη αίσθηση τόσο στο νησί όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο καθώς η ανατροπή στο δεύτερο γύρο των εκλογών ήταν εντυπωσιακή.

Στο πλαίσιο της επόμενης μέρας ένα φωτογραφικό ενσταντανέ που εξασφάλισε το MykonosVoice και σας παρουσιάζει έχει το ενδιαφέρον του.

Ο δεύτερος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Βερώνη Αλέκος Βαμβακούρης (Κορνίβας), έσπευσε μόλις αντίκρυσε σε κοινωνική εκδήλωση να συγχαρεί άμεσα τον μεγάλο νικητή και «αντίπαλο» του μέχρι πρότινος στο στίβο των δημοτικών εκλογών, αντιδήμαρχο  Αλέκο Κουκά, που σάρωσε με την πρωτιά του σε σταυρούς αλλά ήταν και αυτός που είδε τον συνδυασμό του να κόβει πρώτος το νήμα.

Μια κίνηση από την πλευρά του Αλέκου Βαμβακούρη( Κορνίβα) που μπορεί να μεταφραστεί και ως αναγνώριση της ανωτερότητας του αντιπάλου του  και που αφήνει καλή εντύπωση αναλογικά με τις προθέσεις για την επόμενη μέρα στο πλαίσιο της καλής λειτουργίας και αγαστής συνεργασίας που θα πρέπει να επιδείξουν νικητές και ηττημένοι.

Νικήτρια θα πρέπει να είναι η Μύκονος και ο καθένας στο ρόλο του θα πρέπει να είναι αναλόγως τυπικός και με σοβαρότητα απέναντι στους πολίτες του νησιού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.