ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Χάρης Μαριόλης υποψήφιος πρόεδρος στην Πυγμαχία

Ο Χάρης Μαριόλης υποψήφιος πρόεδρος στην Πυγμαχία
Σύζυγος της Κατερίνας Μονογυιού, κατέθεσε πρώτος την υποψηφιότητα του για την ομοσπονδία

Ο Χάρης Μαριόλης είναι ο πρώτος που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την θέση του προέδρου της πολύπαθης Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας σε μια δύσκολη εποχή για το δυναμικό άθλημα.

Έχοντας την στήριξη της πλειοψηφίας των σωματείων της ΕΟΠ ο πρόεδρος της κίνησης “Για την Αναγέννηση της Πυγμαχίας” Χάρης Μαριόλης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις προσεχείς αρχαιρεσίες.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΠ εκτός από επιτυχημένος επιχειρηματίας, προπονητής και πρώην αθλητής πυγμαχίας, kick boxing και karate είναι και ο σύζυγος της βουλευτού Κυκλάδων Κατερίνας Μονογυιού και θα είναι τιμή για την Μύκονο και τις Κυκλάδες να αναδειχτεί πρόεδρος της ΕΟΠ.


Παράλληλα ήταν από τους πρωτεργάτες στην προσπάθεια που έγινε για την καθαίρεση της προηγούμενης διοίκησης της ΕΟΠ που με δικαστική απόφαση διορίστηκε προσωρινή διοίκηση κάτι που ήδη έχει φέρει ένα αέρα αισιοδοξίας στο άθλημα.

Η Δήλωση του Χάρη Μαριόλη:

“Από μικρό παιδί οι αθλητικοί χώροι ήταν το δεύτερο σπίτι μου. Ήμουν αθλητής της πυγμαχίας στην ΑΕΚ και υπήρξα πρωταθλητής σε καράτε αι Kick Boxing. Η μεγάλη μου αγάπη όμως ήταν πάντα η πυγμαχία. Γι΄αυτό τα τελευταία χρόνια μέσα από την κίνηση “Για την Αναγέννηση της πυγμαχίας”  προσπαθούσαμε μαζί με την ομάδα μου, μέσα από προτάσεις να βοηθήσουμε το άθλημα, τους αθλητές και τα σωματεία.

Δυστυχώς οι προηγούμενες διοικήσεις σκεπτόμενες με αρτηριοσκληρωτικό τρόπο και γαντζωμένες σε ένα παλαιοκομματικό σύστημα και μοντέλο, δεν μπόρεσαν να στηρίξουν το άθλημα ώστε να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της πυγμαχικής πραγματικότητας. Άνθρωποι εγκλωβισμένοι σε ένα μικρόκοσμο, μακριά από τα διεθνή τεκταινόμενα, έγιναν αιτία για να βυθιστεί η Ελληνική πυγμαχία σε ανυπαρξία στον παγκόσμιο χάρτη του αθλήματος. Με την υποψηφιότητά μου θέλω να τοποθετήσω στις καλένδες αυτό το παρελθόν και απευθύνω πρόσκληση σε όλους ώστε να δουλέψουμε μαζί για το μέλλον. Να δουλέψουμε για τους αθλητές μας. Να δουλέψουμε για τα σωματεία μας που είναι το κύτταρο του αθλήματος. Να βρούμε  αυτά που μας ενώνουν και σίγουρα αυτό που μας ενώνει όλους είναι ένα καλύτερο μέλλον για την ελληνική πυγμαχία. Αυτό το όραμα θέλω να υπηρετήσω, και σε αυτό το όραμα ζητάω την συμπαράσταση και την βοήθειά σας._

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.