ΤΟΠΙΚΑ

Ο Χαρδαλιάς «παίζει» με τα νεύρα επιχειρηματιών, επισκεπτών και κατοίκων της Μυκόνου

Ο Χαρδαλιάς «παίζει» με τα νεύρα επιχειρηματιών, επισκεπτών και κατοίκων της Μυκόνου
Δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι μπορεί να ξανακλείσει την Μύκονο που έχει τα λιγότερα κρούσματα από τα υπόλοιπα νησιά των ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η Μύκονος μπορεί να ξανακλείσει.
Όπως είπε στον ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου σχετικά με την πορεία της πανδημίας, αναφερόμενος στα νησιά που το επιδημιολογικό φορτίο έχει ανέβει πολύ, όπως η Μύκονος, είπε πως σε αυτές τις περιοχές υπάρχει ασυδοσία.
«Σίγουρα υπάρχουν επιχειρηματίες και πολίτες που κρατούν τα μέτρα, αλλά κάποιοι άλλοι τα παραβιάζουν, υπάρχει ασυδοσία», είπε.
«Επειδή πολύ εύκολα κάποιοι κάνουν κριτική», είπε, «όταν στην Μύκονο βλέπουμε τις συρροές να μειώνονται και πως βλέπουμε σταθεροποίηση της κατάστασης, αυτό σημαίνει πως τα μέτρα που πήραμε απέδωσαν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα ξανακλείσει η Μύκονος», συμπλήρωσε.
Δεν μπορεί σε κάθε μπαρ, σε κάθε κλάμπ να υπάρχει και από ένας αστυνομικός, σημείωσε. «Υπάρχουν επιχειρηματίες που προσπαθούν και πρέπει να τους αναγνωριστεί. Δυστυχώς όμως αυτό δεν ισχύει για τους λίγους».
Εμείς, δεν θέλουμε να πάρουμε κανένα μέτρο και να στοχοποιήσουμε τα νησιά, συμπλήρωσε, όταν όμως βλέπουμε πως υπάρχουν συρροές, εμείς πρέπει να προφυλάξουμε τους ανθρώπους.
pronews.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.