ΤΟΠΙΚΑ

Ο Χαρδαλιάς ανακοίνωσε αναστολή τελικά της οικοδομής και τους έριξε όλους στον «κουβά»

Ο Χαρδαλιάς ανακοίνωσε αναστολή τελικά της οικοδομής και τους έριξε όλους στον «κουβά»
Όλα έδειχναν ότι θα ανοίξουν κανονικά οι δραστηριότητες, μάλιστα ο δήμαρχος Θήρας Σιγάλας το ανακοίνωσε και επίσημα νωρίτερα, αλλά τελικά...

Ένα γαϊτανάκι το δίχως άλλο ήταν τελικά η απόφαση που πέρασε  από χίλια μυρια κύματα και πριν από λίγα λεπτά ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι τελικά θα παραμείνει σε αναστολή η οικοδομική δραστηριότητα στα νησιά που έχουν κοκκινίσει παρά το γεγονός ότι όλα έδειχναν επαναλειτουργία.

Ένα κανονικό αλαλούμ επικράτησε καθώς εδώ και δυο μέρες η οικοδομή μπορούσε να λειτουργήσει κανονικά καθώς το ΦΕΚ δεν είχε ανανεωθεί με αποτέλεσμα όλοι να είναι έτοιμοι για επανεκκίνηση.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι σε  κάποιες περιοχές όπως στην Σαντορίνη το ανακοίνωσαν και επίσημα οι τοπικοί άρχοντες όπως βλέπετε την σχετική εικόνα με τον δήμαρχο να είναι βέβαιος ότι ξεκινάει πάλι η οικοδομική δραστηριότητα.

 

Σε κάθε περίπτωση αυτό που έχει σημασία είναι ότι η τελική απόφαση δείχνει αναστολή της οικοδομής και μια κατάσταση που είναι πλέον δραματική για την οικονομία της χώρας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.