ΤΟΠΙΚΑ

Ο «Αρχαίος» σε μια νεανική και δυνατή ομάδα

Ο «Αρχαίος» σε μια νεανική και δυνατή ομάδα
Ο Χρήστος Ξυδάκης μεγάλωσε στη Μύκονο και είναι γνωστός με το παρατσούκλι “Αρχαίος”. Θα είναι υποψήφιος με τον Κωνσταντίνο Κουκά

Ο Χρήστος Ξυδάκης μεγάλωσε στη Μύκονο και είναι γνωστός με το παρατσούκλι “Αρχαίος”.

Γονείς του είναι ο Κωνσταντίνος Ξυδάκης και η Κατερίνα Χανιώτη.

Είναι παντρεμένος με την Μαρίζα Αποστόλου και έχουν τρία παιδιά.

Αποφοίτησε από το ΤΕΕ Μυκόνου και συνέχισε τις σπουδές του στο ΙΕΚ Αιγάλεω με ειδικότητα στην πληροφορική.
Δραστηριοποιείται από το 2004 στο χώρο της μηχανοργάνωσης και μηχανογράφησης ξενοδοχειακών και εμπορικών επιχειρήσεων, καθώς και σε χώρους εστίασης και αναψυχής, διατηρώντας κατάστημα εμπορίας ηλεκτρονικών συστημάτων.
Ασχολήθηκε στον τουριστικό τομέα ως ιδιοκτήτης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς επίσης και επιχείρησης γραφικών τεχνών.

Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου και του 3ου νηπιαγωγείου Χώρας Μυκόνου κατά τη σχολική χρονιά 2016-2017. Από το 2014 μέχρι και σήμερα είναι μέλος της διοίκησης του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Μυκόνου «Γεώργιος Αξιώτης».

Στο Δήμο θα ήθελε να ασχοληθεί με την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών συστημάτων των υπηρεσιών, με σκοπό την διευκόλυνση των συμπολιτών μας.

Παράλληλα, με την αδιάλειπτη συμμετοχή του τα τελευταία 4 χρόνια στα συμβούλια του ΠΑΚΟ Γ.Αξιώτης, ενδιαφέρεται για την πολιτιστική ανάπτυξη του νησιού μας, ώστε και οι επισκέπτες αλλά και οι Μυκονιάτες να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα την κουλτούρα και τη φιλοσοφία του νησιού.

Στηρίζει την Πρωτοβουλία Δράσης και το δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά γιατί κατάφερε, παρά τις αντιξοότητες και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του, να πραγματοποιήσει τα περισσότερα από όσα υποσχέθηκε. Παράλληλα ο Δήμαρχος, σύμφωνα με το Χρήστο είναι ένας νέος άνθρωπος που απέδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο για την υλική ανάπτυξη της Μυκόνου, αλλά νοιάζεται και για την πολιτιστική ανάπτυξη του νησιού, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες των νέων.

Είναι υποψήφιος για το Δημοτικό Συμβούλιο της Μυκόνου.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.