ΤΟΠΙΚΑ

«Ο αντιδήμαρχος Κουτσούκος ζητάει φέτος από όλους να μην γίνεται δυσφήμηση στο νησί»

«Ο αντιδήμαρχος Κουτσούκος ζητάει φέτος από όλους να μην γίνεται δυσφήμηση στο νησί»
Μέχρι πέρσι δεν υπήρχε καταγγελία να μην την κάνει ο νέος αντιδήμαρχος, φέτος ζητάει να μην βγαίνουν τα κακώς κείμενα

Διαβάστε την ανάρτηση του αντιδημάρχου της Μυκόνου Δημήτρη Κουτσούκου και ελεύθερα βγάλτε τα συμπέρασματα σας χωρίς άλλο σχόλιο.

“Αγαπημένοι μου Μυκονιάτες, Μυκονιάτισσες, μόνιμοι κάτοικοι και φίλοι του νησιού μας,

Σου όλους εσάς που ίσως παρακολούθησαν εχθές το βράδυ μία συγκεκριμένη εκπομπή στην Ελληνική τηλεόραση όπου με είχαν προσκαλέσει να μιλήσω για το Θαύμα του Μυκονιάτικου Τουρισμού, θα ήθελα να διευκρινήσω τα εξής:

1. Η πρόσκληση έγινε για να παραστώ σε μια εκπομπή που θα διαπραγματευόταν την ιστορία της Μυκόνου, το Θαύμα του Μυκονιάτικου Τουρισμού και τον Κυκλαδικό τουρισμό εν γένει, την οποία αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά.

2. ⁠Προς μεγάλη μου έκπληξη όμως, η εκπομπή και ορισμένοι συνομιλητές, για τη συμμετοχή των οποίων δεν είχα εκ των προτέρων ενημερωθεί, αναφέρθηκαν σε κακώς κείμενα και συμπεριφορές προηγούμενων ετών, που σαφώς καταδικάζω, αλλά, ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ να αφήσουμε πίσω μας και να πάψουμε να αναπαραγάγουμε άσκοπα στα διάφορα τηλεοπτικά παράθυρα.

Ας καταλάβουν κάποιοι επιτέλους ότι πρέπει να πατάξουμε κάθε προσπάθεια περαιτέρω αρνητικής διαφήμισης του νησιού μας και να ενωθούμε όλοι μαζί για να κάνουμε τη ΜΥΚΟΝΟ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ!

Είναι, τουλάχιστον, ανόητο, να συνεχίζουμε το 2024, εμείς οι ίδιοι οι Μυκονιάτες να εμφανιζόμαστε στα οποία ΜΜΕ και να λοιδορούμε τον Άγιο και Ευλογημένο τόπο μας που μας έχει προσφέρει και συνεχίζει να μας προσφέρει τόσα πολλά χωρίς να ζητάει απολύτως τίποτα, πάρα μόνο Σεβασμό στις παραδόσεις μας, στους προγόνους μας και στην απαράμιλλη ομορφιά του φυσικού του κάλλους που όλοι μας, χωρίς καμμία εξαίρεση, οφείλουμε να διατηρήσουμε και να μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές.

Σε ό,τι με αφορά, συνεχίζω ακάθεκτος το έργο που έχω αναλάβει και ελπίζω κάποια στιγμή όλοι να καταλάβουμε τη σοβαρότητα των καιρών.

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.