ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αντιδήμαρχος κάθε στιγμή δίπλα στην ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ο αντιδήμαρχος κάθε στιγμή δίπλα στην ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Ο Μιχάλης Ζουγανέλης-Μπαλτάς άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις του και συνόδευσε στη Σύρο την αγαπημένη του ομάδα Κ14

Τις υποχρεώσεις του για λίγο άφησε ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Ζουγανέλης (Μπαλτάς) και συνόδευσε τους πιτσιρικάδες αθλητές του Κ14 του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στη Σύρο για τα παιχνίδια  τους στο final4.

Δεν τους έλειπε τίποτα στους πιτσιρικάδες του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ  και ο αντιδήμαρχος όπως και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου ήταν δίπλα τους σε κάθε στιγμή και φρόντιζαν για αυτό.

Μπορεί να μην τα κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό οι μικροί του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ αλλά έκαναν μεγάλη προσπάθεια που άφησε τους πάντες ευχαριστημένους.

Στο τέλος του αγώνα ο αντιδήμαρχος στάθηκε δίπλα στους μικρούς και τους μίλησε αρκετή ώρα για την σημασία των αγώνων που είναι η χαρά του παιχνιδιού.

Εξάλλου εκτός από τον ρόλο του ως αντιδήμαρχος και οπαδός της ομάδας του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ο Μιχάλης Ζουγανέλης έχει έναν ακόμα λόγο να είναι δίπλα στην Κ14 καθώς παίζει στην ομάδα και ο γιος του με τις πληροφορίες να  αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.