ΤΟΠΙΚΑ

Ο αντιδήμαρχος εύχεται στους μαθητές

Ο αντιδήμαρχος εύχεται στους μαθητές
Ευχές από τον Αλέκο Κουκά στους μαθητές και τις οικογένειες τους για τις εξετάσεις που άρχισαν.

«Εύχομαι καλή δύναμη και Καλή Επιτυχία στους μαθητές και στις μαθήτριες του νησιού μας, σε όλα παιδιά μας που διαγωνίζεστε στις πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Να πιστεύετε στις ικανότητές σας, να αντιμετωπίσετε αυτή την δοκιμασία με ψυχραιμία και χωρίς άγχος, να επαναλάβετε στον εαυτό σας ότι είστε καλά προετοιμασμένοι και ότι όλα θα πάνε καλά, για να πετύχετε αυτό που προσδοκάτε.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι η πρώτη μεγάλη δοκιμασία για τους κόπους των τελευταίων χρόνων αλλά δεν αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία που θα καθορίσει την όλη πορεία σας για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας.

Να συνεχίσετε να διεκδικείτε τα όνειρά σας και να επιμείνετε στους στόχους σας, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.

Εύχομαι στις οικογένειες σας που στηρίζουν τις επιλογές σας υγεία και δύναμη καθώς και στους καθηγητές που σας συνόδευσαν στο κοπιαστικό ταξίδι για γνώση και σας προετοίμασαν σωστά για τις εξετάσεις.

Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρετε.

Αλέξανδρος Κουκάς
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Τεχνικών Υπηρεσιών
Δήμου Μυκόνου
Πρόεδρος Α.Ο Μυκόνου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.