ΤΟΠΙΚΑ

Ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς δίνει πρώτος το παράδειγμα

Ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς δίνει πρώτος το παράδειγμα
Στην έκκληση του δημάρχου για αναστολή των οικοδομικών εργασιών ο Αλέκος Κουκάς δίνει πρώτος το παράδειγμα

Η προσπάθεια είναι συλλογική και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί ήταν το σύνθημα του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά που πρώτος έκανε έκκληση τις δύσκολες μέρες στο νησί να σταματήσουν οι οικοδομικές εργασίες.Το παράδειγμα δίνει ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς με κόστος τεράστιο προσωπικό οικονομικό ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις εργασίες των συνεργείων του και κάνει πράξη την απόλυτα λογική πρόταση-προτροπή του δημάρχου.

«Αγαπητοί μου συμπολίτες.
Με αίσθημα ευθύνης και σε συνέχεια της έκκλησης του Δημάρχου μας, να ανασταλούν οι οικοδομικές εργασίες για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού SARAS-CoV-2, σας ανακοινώνω, με σεβασμό πάνω από όλα στην δημόσια υγεία, πως διακόπτω τις οικοδομικες εργασίες, ως εργολάβος, από την Κυριακή και μέχρι τέλος Μαρτίου, παρόλο που δεν υπάρχει απαγόρευση, προκειμένου να προστατεύσουμε το υπέρτατο αγαθό.
Καλώ τους συναδέλφους μου να πράξουν το ίδιο.
Είναι η ώρα της ατομικής και συλλογικής ευθύνης.
Αντιλαμβάνομαι πως με τον τουρισμό ο κλάδος της οικοδομής αποτελεί την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, όμως αυτή τη στιγμή βάζουμε πάνω από όλα τον άνθρωπο.
Γιαυτο λοιπόν μένουμε σπίτι.»

Με τιμή,
Αλέξανδρος Κουκάς(Αλεκάρας)
Αντιδημαρχος Μυκόνου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.