ΤΟΠΙΚΑ

Ο Αμερικανός πρέσβης στηρίζει την Μύκονο, βρέθηκε στην γιορτή του δημάρχου Κουκά

Ο Αμερικανός πρέσβης στηρίζει την Μύκονο, βρέθηκε στην γιορτή του δημάρχου Κουκά

Μεγάλη τιμή  για την Μύκονο η παρουσία αλλά πολύ περισσότερο η στήριξη του Αμερικανού πρέσβη Γιώργου Τσούνη στο νησί, που εκφράστηκε άμεσα ξαι με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

Βρέθηκε στο νησί και ευχήθηκε στον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά για την ονομαστική του εορτή, ενώ μίλησαν αρκετή ώρα για τα θέματα της Μυκόνου.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος σε ανάρτηση του:

«Γιορτή, εκλογές, αλλά πάνω από όλα το νησί μας. Με δεδομένο ότι αποτελεί κορυφαίο τουριστικό προορισμό για τους Αμερικανούς, χθες είχα στο νησί μας μία πολύωρη συζήτηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Γιώργο Τσούνη για όλα όσα αφορούν τη Μύκονο. Για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, τις υποδομές, το περιβάλλον, το ζήτημα της ασφάλειας, τη στελέχωση των υπηρεσιών, τη διεθνή της εικόνα. Με πολλή χαρά διαπίστωσα ότι ο Πρέσβης έχει μια εξαιρετική εικόνα για το νησί μας και την υπεραξία του και ότι θέλει να συμβάλλει στην ακόμα μεγαλύτερη προβολή του στην αγορά των ΗΠΑ.
Μία εξαιρετική εξέλιξη που θα μετουσιωθεί σε συγκεκριμένες πραξεις το επόμενο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση συμφωνήσαμε να έχουμε ένα συνεχή και ουσιαστικό δίαυλο επικοινωνίας»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.