ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αλέκος Κουκάς «έχτισε» στα Σπάτα ομάδα μοντέλο

Ο Αλέκος Κουκάς «έχτισε» στα Σπάτα ομάδα μοντέλο
Νέα μεγάλη νίκη μέσα στην Τρίπολη εναντίον της ΑΕΚ και 3ος στην βαθμολογία παρουσία του ανθρώπου που έχτισε την ομάδα

Από νίκη σε νίκη βαδίζει ο Αήττητος Σπάτων στον 6ο όμιλο της Γ´Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα που έχτισε μόνος του με τους συνεργάτες του το καλοκαίρι στα Σπάτα έχοντας στη σύνθεση της παιδιά που προέρχονται από τον ΑΟ Μυκόνου βρίσκεται πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας στη Γ´Εθνική κατηγορία και κάνει μια ξέφρενη πορεία πρωταθλητισμού.

Ολιγωρία και η απειρία των νέων παιδιών σε ορισμένα παιχνίδια  δεν επιτρέπει για την ώρα να χτυπήσει η ομάδα των Σπάτων την άνοδο στη Β´Εθνική καθώς η εικόνα της ομάδας σε κάθε ματς είναι εντυπωσιακή σε απόδοση δείγμα ότι με δουλειά, σύνεση, ψυχραιμία και προγραμματισμό μπορείς να φτάσεις στον στόχο.

Ο Αλέκος Κουκάς με την φετινή πορεία του Αήττητου Σπάτων δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα της Τρίπολης που ακολούθησε την ομάδα και την είδε να κερδίζει ένα ακόμα τρίποντο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.