ΤΟΠΙΚΑ

Ο Αλεκάρας πήρε μόνος του την κατάσταση στα χέρια του.Να γιατί οι Μυκονιάτες τον εκλέγουν πρώτο σύμβουλο

Ο Αλεκάρας πήρε μόνος του την κατάσταση στα χέρια του.Να γιατί οι Μυκονιάτες τον εκλέγουν πρώτο σύμβουλο
Σε μια κίνηση που σπανίζει η κάμερα «συνέλαβε» τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων να δουλεύει τα μηχανήματα μόνος του μέσα στο λιοπύρι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς κλέβει την παράσταση με την φιλοτιμία, την αλληλεγγύη αλλά και την μαχητικότητα του.

Αυτή την φορά όμως ξεπέρασε και τον εαυτό του καθώς ο φακός τον συνέλαβε να έχει αναλάβει δράση για τα καλά μόνος του και να δουλεύει το μηχάνημα διάνοιξης του δρόμου πρωί πρωί σε ένα σημείο του οδικού άξονα του νησιού που γίνονται έργα.

 

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων που οι συμπολίτες του τον εκτιμούν και τον επιβράβευσαν με την πρωτιά σε ψήφους στις προηγούμενες εκλογές, βάζει καθημερινά πλάτη για τον τόπο και όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο πήρε μόνος του την κατάσταση στα χέρια του το πρωι στο δρόμο κάτω από το λιοπύρι.

Τα λόγια είναι περιττά για έναν άνθρωπο που έχει δώσει και την ψυχή του για τον τόπο του.

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.