ΤΟΠΙΚΑ

Ντέρμπι με την Ρόδο την Τετάρτη στον Κόρφο η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ντέρμπι με την Ρόδο την Τετάρτη στον Κόρφο η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ομάδα παντός καιρού η Α.Ε. Μυκόνου…

Είτε με δυνατή βροχή, είτε με θυελλώδεις ανέμους και τσουχτερό κρύο, οι παίκτες της ΑΕΜ προπονούνται σε καθημερινή βάση στο γήπεδο του Κόρφου.

Οι Βλάχος – Παχατουρίδης αλλά και ο γυμναστής της ομάδας Γιώργος Αδάμ δεν… χαρίζονται και προπονούν εντατικά τους παίκτες σε φυσικές συνθήκες προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι και προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο από πλευράς καιρού!


Άλλωστε τα αγαθά (αλλά και τα επιτυχή αποτελέσματα) κόποις κτώνται και ειδικά τη φετινή σεζόν η Α,Ε. Μυκόνου το έχει αποδείξει με τον πλέον πειστικό τρόπο. Έχει φτάσει ήδη τα δέκα συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη κάτι που θέλει να συνεχίσει και την Τετάρτη στο ντέρμπι κόντρα στη Ρόδο.
Στο παιχνίδι αυτό επιστρέφει και ο Παναγιώτης Μαντζανάς που εξέτισε την ποινή του, ενώ ο μόνος που θα απουσιάσει είναι ο Κώστας Αγγέλης, που στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι της Γαστούνης, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στην κλείδα και θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.