ΤΟΠΙΚΑ

Νοικοκυρέματα στο δημοτικό σχολείο στην Άνω Μερά

Νοικοκυρέματα στο δημοτικό σχολείο στην Άνω Μερά
Τα συνεργεία του Δήμου Μυκόνου εργάζονται πυρετωδώς για να έχουν στην εντέλεια τα σχολικά συγκροτήματα

Σε καθημερινή βάση τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Μυκόνου είναι σε εγρήγορση και βάζουν τις βάσεις για να είναι το νησί στην εντέλεια.

Ξεχωριστή ομως προσπάθεια με εντυπωσιακά αποτελέσματα το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται στα σχολικά συγκροτήματα του νησιού καθώς οι υπαλλήλοι καθαριότητας του Δήμου Μυκόνου νοικοκύρεψαν περιφερειακά το σχολείο στην Άνω Μερά από ακαθαρσίες αλλά και τα ξερά φύλλα τον δέντρων και τα κλαδιά.

Εκτός από την εικόνα που αλλάζει ξεχωριστή σημασία έχει και η ασφάλεια των μαθητών και στο πλαίσιο αυτό οι εργασίες ήταν πολλές και σημαντικές λίγες ώρες πριν ανοίξουν τα σχολεία για την νέα χρονιά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.