ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΟΔΕ Κυκλάδων: «Η κληρονομιά της Ελλάδας δεν πωλείται»

ΝΟΔΕ Κυκλάδων: «Η κληρονομιά της Ελλάδας δεν πωλείται»

Αν κάποιοι πίστεψαν ότι θα τελειώναμε μόνο με τη  Μακεδονία γελάστηκαν. Υπάρχουν μάλλον και άλλες δωρεές ή μάλλον , χρησιμοποιώντας μια λέξη του κ. Τσίπρα , και άλλα «πωλητήρια»!!!.

Τρείς ημέρες πριν «τη γιορτή της γραβάτας» στο Ζάππειο (22 Ιουνίου) η κυβέρνηση …άκουσον άκουσον…μεταβίβασε με απόφαση του κ. Τσακαλώτου (19/06/2018) στο Υπερταμείο 10.119 ακίνητα.

Οι προσπάθειες που γίνονται τις τελευταίες ημέρες από την κυβέρνηση να καλύψει ή να μεταθέσει το θέμα και τις ευθύνες στο Υπερταμείο, είναι βέβαιο πως  δεν αποτελούν απάντηση στις δεκάδες καταγγελίες που κατατέθηκαν από αρχαιολογικές και όχι μόνο οργανώσεις και συλλόγους. Η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει άμεσα τους πολίτες  τι κρύβεται πίσω από αυτή τη συμφωνία και πόσοι και ποιοί αρχαιολογικοί χώροι και πόσα και ποια δημόσια ακίνητα μεταβιβάστηκαν στο Υπερταμείο.!!!

Οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία της Πατρίδας μας δεν ανήκουν ούτε στον κ. Τσίπρα ούτε στον κ. Τσακαλώτο. !!! Είναι η Ιστορία μας !!! Είναι η Ελλάδα μας!!!

ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.