ΤΟΠΙΚΑ

ΝΟΔΕ Κυκλάδων: “ Ένας χρόνος με Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη”

ΝΟΔΕ Κυκλάδων: “ Ένας χρόνος με Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη”

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ανάληψη της διακυβέρνησης του τόπου μας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σημαντική ημέρα καθώς σηματοδότησε την πολιτική αλλαγή που χρειάζονταν η πατρίδα μας.

Σήμερα ένα χρόνο μετά η πολιτική αλλαγή είναι ορατή:

  • Η χώρα βρίσκει και πάλι την θεσμική της ομαλότητα και το κράτος λειτουργεί αποτελεσματικά.
  • Το κύρος και η αξιοπιστία της χώρας έχουν αποκατασταθεί στο εξωτερικό. Η διεθνής οικονομική κοινότητα εμπιστεύεται την Ελλάδα με αποτέλεσμα τα επιτόκια δανεισμού της χώρας να κυμαίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου χρόνου διακυβέρνησης σε χαμηλά επίπεδα.
  • Η Ελλάδα προσελκύει το επενδυτικό ενδιαφέρον. Το εμβληματικό έργο στο Ελληνικό ξεκίνησε και πολλές άλλες επενδύσεις, μικρές και μεγάλες, έχουν ξεκινήσει σε όλη την χώρα, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και καλύτερες προοπτικές για όλους μας.
  • Η χώρα μας απέκτησε ισχυρή διπλωματική φωνή κάτι που αποδείχθηκε εμπράκτως με τη στήριξη της Ελλάδας στην κρίση του Έβρου από όλους τους θεσμικούς φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και άλλων συμμαχικών χωρών.
  • Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία την υγειονομική κρίση του COVID-19. Η Ελλάδα σήμερα θεωρείται χώρα πρότυπο και σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο.
  • Αποκτήσαμε φωνή και κερδίσαμε τον σεβασμό όλων !! Γίναμε το παράδειγμα προς μίμηση!!
  • Συνεχίζουμε την προσπάθεια και φωνάζουμε δυνατά πως “ολοι μαζί μπορούμε” να  οδηγήσουμε την Ελλάδα  σε ένα καλύτερο μέλλον .
  • Πορευόμαστε με όπλα την αλήθεια και την ειλικρίνεια στον καθημερινό αγώνα για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων. Αγώνας για τον Άνθρωπο.!!
  • Έχουμε ιστορικό καθήκον να πάμε την Ελλάδα μπροστά!!

ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.