ΤΟΠΙΚΑ

Νίκη στη Σύρο για την Κ18 του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Νίκη στη Σύρο για την Κ18 του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Με τους 3 βαθμούς της νίκης επέστρεψε από την Σύρο η Κ18 καθώς επικράτησε με σκορ 1-2 του τοπικού Α.Ο. Πάγου για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ομάδα μας κατάφερε και προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό, μετά από γέμισμα του, ο Αχμετάι βρήκε τον Χόντζα ο οποίος πλάσαρε τον Μαρουδιά και έκανε το 0-1. Στο 11ο λεπτό ο Καλογεράς σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή ο τερματοφύλακας της Συριανής ομάδας απέκρουσε ο Μιχίλλι ήταν εκεί για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 90′ μείωσε για τους γηπεδούχους ο με τον Βουτσίνο Ισίδωρο, καθώς βρέθηκε απέναντι στον Μπουρντένη και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Α.Ο. Πάγου (Νίκος Βουτσίνος): Μαρουδιάς, Αρακάς, Φούντας, Βουτσίνος (68′ Καμπάνης), Μαρουδιάς Ν., Γαληνός, Σούμπιτσης, Γεράρδης, Σιγάλας, Σκορδίλης, Ευμορφόπουλος (56′ Βουτσίνος Ι.)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μαραγκός, Αλουμάνης, Βαμβακούσης, Καμπάνης

Α.Ο. Μυκόνου (Μάκης Πούλος): Μπουρντένης, Δάρας, Αχμετάι, Τσάνης, Μπαϊρακτάρη, Ξυδάκης, Καλογεράς, Μιχίλλι (90′ Κοντίζας), Χόντζα, Κάνιουρας (87′ Καραγιαννόπουλος), Μπομπάι

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Γκελάι, Ψύλλιας, Πάγια, Χίσα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.