ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη στη Νάξο για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ για να έχει ελπίδες παραμονής στην Γ Εθνική

Νίκη στη Νάξο για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ για να έχει ελπίδες παραμονής στην Γ Εθνική
Συνδυασμό αποτελεσμάτων θέλει η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ που παίζει στην Νάξο στις 17:00 όλη την χρονιά

Σίγουρα δεν αξίζουν τον υποβιβασμό, αλλά η πραγματικότητα τους φέρνει αντιμέτωπους για να τον αποφύγουν.

Ο λόγος για τον Πανναξιακό και την ΑΕ Μυκόνου στο ΔΑΚ Νάξου που θα αναμετρηθούν, έχοντας ως στόχο τη νίκη που είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που υπό προϋποθέσεις θα τους δώσει το δικαίωμα να αγωνιστούν και την επόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Και οι δύο ομάδες θα έχουν σημαντικές απουσίες. Ο γηπεδούχος Πανναξιακός βρίσκεται σε μία άσχημη συγκυρία, καθώς δεν θα έχει στην διάθεση του 6 ποδοσφαιριστές από την βασική ενδεκάδα. Συγκεκριμένα δεν θα αγωνιστούν οι τραυματισμένοι: Ανεβλαβής, Γκούφας, Πιτταράς, Κούτρος, Βαττής και ο στρατευμένος Τσουρής.

Από πλευράς ΑΕ Μυκόνου δεν θα αγωνιστούν ο τιμωρημένος Μπανουσης και οι τραυματίες: Μπαλωμένος, Αλεξανδρόπουλος, Μπαλλής, ενώ αμφίβολοι είναι οι Κέμπε και Λεσάι, που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Τι πρέπει όμως να γίνει για να παραμείνει μία εκ των δύο ομάδων στη Γ΄Εθνικη;

Ας δούμε την βαθμολογία:

2021 06 05

Η τελευταία αγωνιστική:

2021 06 05 1

Σενάρια

  • Το σίγουρο είναι ότι η αναμέτρηση Πανναξιακός – ΑΕ Μυκόνου πρέπει να αναδείξει νικητή. Αν λήξει ισόπαλο, υποβιβάζονται και οι δύο.
  • Το δεύτερο σίγουρο είναι ότι η ΑΕ Μοσχάτου που φιλοξενείται από τον Χαραυγιακό δεν πρέπει να πάρει τρίποντο, καθώς σε περίπτωση που πάρει τη νίκη θα είναι αυτή που θα σωθεί και οι δύο κυκλαδίτικες ομάδες θα υποβιβαστούν.
  • Σε περίπτωση ήττας του Μοσχάτου, όποια ομάδα νικήσει στο Κυκαδίτικο ντέρμπι, αυτή είναι που θα παραμείνει και την κατηγορία, ενώ η άλλη θα υποβιβαστεί. 
  • Στο παιχνίδι του υποβιβασμού είναι και ο Αήττητος Σπάτων καθώς σε περίπτωση που ηττηθεί από την Ηλιούπολη, τότε θα εξετασθεί ως κριτήριο ισοβαθμίας η γενική διαφορά τερμάτων.
  • Η Μαρκό, που έχει 6 βαθμούς, ελπίζει σε ισοπαλία στο κυκλαδίτικο ντέρμπι και ήττα του Μοσχάτου με αρκετά τέρματα για να γίνει ένα θαύμα και να είναι αυτή που θα σωθεί
  • πηγη sportcyclades.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.